Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Az ex" by Alafair Burke ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Az ex

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Az ex
  • Author : Alafair Burke
  • Release Date : January 13, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5704 KB

Description

Húsz éve tönkretette a férfi életét. Most itt az idő, hogy megmentse.


Jack Harris évek óta nem randizott, amióta a felesége tömeggyilkosság áldozata lett. Mindez megváltozik, amikor egy hajnali kocogás közben megpillant egy gyönyörű nőt a parkban. Jack egyik barátja egy népszerű internetes oldalon közzéteszi a furcsa, hajnali találkozást. Az ismeretlen nő néhány nap múlva jelentkezik.


Olivia Randall a legkiválóbb védőügyvéd New Yorkban. Amikor tudomására jut, hogy hajdani vőlegényét, Jack Harrist letartóztatták háromszoros emberölésért, kétsége sincs a férfi ártatlanságában.


Ki akarhatja Jackre kenni a bűncselekményeket? Miért szól egyre több bizonyíték a férfi ellen?


„Ha tökéletes krimit keresel, ezt olvasd el.” Gillian Flynn

„Elképesztően csavaros történet.” Michael Connelly


Alafair Burke amerikai író sodróan izgalmas könyvei a hazáján kívül eddig tucatnyi országban sikerlistára kerültek. Évekig ügyészként dolgozott, jelenleg az írás mellett jogászprofesszor a New York állambeli Hofstra Egyetemen. Módszere pofonegyszerű: már az elején torkon ragadja az olvasót, és az utolsó lapokra is döbbenetes fordulatokat tartogat.


A szerzőnőt 2016-ban Edgar Allen Poe-díjra jelölték. Ezzel olyan táborhoz csatlakozott, amelynek tagjai többek közt Stephen King, Diana Gabaldon, Gillian Flynn és Ian Rankin.


PDF Books "Az ex" Online ePub Kindle